Results 1 to 4 of 4

Thread: Test sending of e-mail works, fails on new user creation

  1. #1
    autobids Guest

    Question Test sending of e-mail works, fails on new user creation

    Hi there.

    I just installed 6.5.5. Everything seems to be working. I am able to send a test e-mail to any address from admin->e-mail settings. I am using an SMTP server.
    When I create a new user, I get a message:
    Cannot send password
    System is unable to process your request. Please check:
    -SMTP Server URL and Port
    -SMTP Username and SMTP Password
    -Recipient Email Address
    -Your server status

    Please advise

  2. #2
    rodnikosh Guest

    Default Re: Test sending of e-mail works, fails on new user creation

    Me Too , same issue!
    Email checked and working including tests sending out emails without a problem.
    also, the same version exactly works on my test servers and sends passwords as it should,
    but in godaddy production server, getting the above message although all email tests passed.
    SugarCRM.log says nothing.

    did you solve this? anyone solved this?

  3. #3
    jvdjohan Guest

    Default Re: Test sending of e-mail works, fails on new user creation

    You can try on your admin panel --> email settings --> field: "From" Name: "SugarCRM"

    What do you thing about this?

  4. #4
    jvdjohan Guest

    Default Re: Test sending of e-mail works, fails on new user creation

    Go to admin you use on "From" name : SugarCRM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2010-09-23, 06:51 AM
  2. Email account works in group, fails in user
    By swduncan in forum Installation and Upgrade Help
    Replies: 1
    Last Post: 2010-07-30, 04:23 PM
  3. Only Admin Works..New user fails login
    By rueben in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 2007-10-23, 05:10 PM
  4. send email fails (biut actually works)
    By florenceit in forum Help
    Replies: 0
    Last Post: 2006-09-19, 09:42 PM
  5. New lead creation does NOT works !
    By greguly in forum Help
    Replies: 0
    Last Post: 2005-01-13, 07:57 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •