Results 1 to 8 of 8

Thread: Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

  1. #1
    jjwdesign is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    556

    Default Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

    Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

    I noticed my "Forum Topics" section in my SugarCRM CE got a little strange when I upgraded to 5.2 (from 5.1). Wondering if anyone else has seen this in their adminstrative section? The forums module(s) seem to work just fine.

    See attached image.

    Thanks, Jeff
    Attached Images Attached Images  
    SugarForge Projects:
    JJWDesign Google Maps
    JJWDesign Import Tools

    Follow my blog postings at JJW Design.

  2. #2
    jjwdesign is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    556

    Default Re: Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

    Is there anyone else that is seeing this issue with v5.2?

    Thanks, Jeff
    SugarForge Projects:
    JJWDesign Google Maps
    JJWDesign Import Tools

    Follow my blog postings at JJW Design.

  3. #3
    quixote1024 is offline Sugar Community Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    30

    Default Re: Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

    Hi,

    I have just finished upgrading to 5.2 and can confirm the same error:
    SugarCRM CE 5.2 / PHP Version 5.2.0-8+etch13 / MySQL 5.0.32

    Gareth.

  4. #4
    davidholender is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    Default Re: Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

    Hi,
    After a new installation on 5.2 CE we encountered the same problem. We also have problem when we want to create a forum, we get the following err msg:
    Fatal error: Call to a member function info() on a non-object in /var/www/sugarcrmtest/modules/Forums/EditView.php on line 52

  5. #5
    genius786's Avatar
    genius786 is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Karachi, Pakistan
    Posts
    150

    Smile Re: Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

    Hi Dude,

    You have to change in the file:

    custom/Extension/modules/Administration/Ext/Administration

    Where you have to write may be like this

    $admin_option_defs['xxxxxxxx'] = array(..........

    After it perform Quick Repair from admin panel of repair section

    I think this may work for you.....


    Best regards,
    SARFARAZ AHMED KHAN
    Karachi, Pakistan
    skype: genius_crystal
    genius_crystal@hotmail.com
    +92-314-2595624

    Drip/Auto Email Marketing Tool: http://www.sugarforge.org/projects/drip/
    Latest Headline News Alert: http://www.sugarforge.org/projects/news-alert/
    Login User History Module: http://www.sugarforge.org/projects/user-history/
    Re Imbursement Module: http://www.sugarforge.org/projects/reimbursement/
    Skype Click to Call Module: http://www.sugarforge.org/projects/skypecall/
    HR & Attendance Module: http://www.sugarforge.org/projects/hr-attendance/

  6. #6
    geotrouvetout is offline Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    11

    Question Re: Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

    Anyone fixed the Fatal error: Call to a member function info() on a non-object in /modules/Forums/EditView.php on line 52 ??

    I installed the forum on a new install of 5..2 and get this error. The quick repair did not fix it.

  7. #7
    murad is offline Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7

    Default Re: Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

    got the same error...
    any solution to this ? thanks

  8. #8
    andriusr is offline Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    6

    Default Re: Upgrade 5.1 to 5.2 CE - Forum Problem in the Admin Section

    Are there any progress in making Forums module for 5.2 version? O r we will need to wait till 5.5? Issue with Forums module for SugarCE is one that prevents we to upgrading from 5.1 to 5.2.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Admin Section Disappears
    By vsamokh in forum Help
    Replies: 0
    Last Post: 2006-11-03, 12:24 PM
  2. CURL support enable in Admin section
    By openworld in forum Developer Help
    Replies: 0
    Last Post: 2006-04-27, 12:41 PM
  3. problem with Admin upgrade wizard..
    By schiettecatte in forum Help
    Replies: 3
    Last Post: 2006-01-26, 01:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •