Results 1 to 2 of 2

Thread: Van hoofdmenu naar submenu geeft bij wisselen blanke pagina

  1. #1
    scdzaak's Avatar
    scdzaak is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    073
    Posts
    6

    Default Van hoofdmenu naar submenu geeft bij wisselen blanke pagina

    Beste forum leden,

    Op dit moment lukt het me aardig om sugarCRM CE 6.3.1 zo in te richten dat het een bruikbaar programma wordt.
    echter 1 ding blijft vreemd .. als ik begin met het programma en ik kies een optie uit het hoofdmenu, en ga vervolgens dircet naar een sub-menu .. dan blijft er een blanko scherm.

    De tuusenliggende opdracht (met een pop up tekst van 'Pagina word geladen ogenblok a.u.b' komt ook niet te voorschijn. Pas als ik het submenu via de submenu keuze 'start' aanklik kom ik in een submenu pagina.

    Dit is zeg maar het verversen van de pagina's.
    Komt dit bij iemand bekend voor .. en zo ja .. is er een oplossing voor.
    Dus nu moet ik altijd via het submenu veld 'start' en dan naar de submenu keuze ..

    M.vrgr.

    Eric

  2. #2
    wichard is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Almelo, Netherlands
    Posts
    75

    Default Re: Van hoofdmenu naar submenu geeft bij wisselen blanke pagina

    Hallo Eric,

    mogelijk is er een probleem met het laden van de pagina m.b.v. ajax.

    Je kan kijken of het wel werkt zonder die methode.

    Onder Admin, System settings, Configure AJAX User Interface en daar de modules naar disabled slepen.
    Wichard Noppert
    Prudento
    Twitter

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mail naar het aanmelden van een case
    By Jessica85 in forum Dutch
    Replies: 1
    Last Post: 2011-10-04, 07:10 PM
  2. Op zoek naar een Sugar CRM specialist
    By borsato in forum Dutch
    Replies: 1
    Last Post: 2008-07-19, 08:47 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 2007-10-29, 10:55 PM
  4. Problem with more >> submenu
    By lu2007 in forum Help
    Replies: 0
    Last Post: 2007-03-29, 06:08 AM
  5. How do you add icons to your submenu?
    By infowizards in forum Help
    Replies: 0
    Last Post: 2006-08-22, 03:35 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •