Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem changing Labels in Studio

  1. #1
    monterrey4ever's Avatar
    monterrey4ever is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    San Andres Cholula
    Posts
    7

    Question Problem changing Labels in Studio

    Hi, after I applied 6.4.1 update I'm having this problem trying to change Labels in Studio. Whenever I use an accentuated character (á, é, í, ó, ú) as soon as I click the save button it turns into é
    If I try to change the label in the Design Views they turn into %E1 (á) %E9 (é) and so on.
    Im currently editing the language files directly to avoid this but I'm wondering if this problem can be solved.
    Thanks in advance.

    -Gonzalo López.

  2. #2
    kir
    kir is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    702

    Default Re: Problem changing Labels in Studio


  3. #3
    monterrey4ever's Avatar
    monterrey4ever is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    San Andres Cholula
    Posts
    7

    Default Re: Problem changing Labels in Studio

    Thanks for your input, whoever my issue was related to a parsing issue in my local php.ini

  4. #4
    LaFortuna is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    62

    Default Re: Problem changing Labels in Studio

    Quote Originally Posted by monterrey4ever View Post
    Thanks for your input, whoever my issue was related to a parsing issue in my local php.ini
    Hello, do you mind explaining a little bit more how you solved it? I had this issue a few days ago and all I could do was to edit the language files directly. I thought it to be a change of encoding by some file I uploaded from my local computer.

    Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Changing hard-coded labels 6.2.2
    By igmartin in forum Help
    Replies: 2
    Last Post: 2011-09-07, 10:16 AM
  2. changing labels of custom module
    By kazuoF in forum Help
    Replies: 3
    Last Post: 2011-04-26, 12:59 PM
  3. Changing labels of panels bug??
    By zonez in forum Help
    Replies: 6
    Last Post: 2009-11-30, 07:29 AM
  4. Changing Layout Header Labels
    By JBalcerzak in forum Developer Help
    Replies: 6
    Last Post: 2008-09-19, 07:08 AM
  5. changing labelnames and adding labels
    By vinnie in forum Installation and Upgrade Help
    Replies: 3
    Last Post: 2008-05-27, 12:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •