Czy ktos moze zamiescic linka do działającego pakietu 5.2 chodzi o bledy w studio i kalendarzu i inne.
Czy ktos moze zamiescic linka do działającego pakietu 5.2 chodzi o bledy w studio i kalendarzu i inne.
Witam,
Mam również problem ze spolszczeniem wersji 5.2. Nawet po utworzeniu katalogu portal pojawiają się błędy:
Warning: copy(/home/przemkoz/domains/favor.linuxpl.com/public_html/oporow/./jscalendar/calendar-pl.js) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/przemkoz/domains/favor.linuxpl.com/public_html/oporow/modules/Administration/UpgradeWizard_commit.php on line 257
Could not copy file /home/przemkoz/domains/favor.linuxpl.com/public_html/oporow/cache/upload/upgrades/temp/SHE6W9/langpack/jscalendar/calendar-pl.js to /home/przemkoz/domains/favor.linuxpl.com/public_html/oporow/./jscalendar/calendar-pl.js
Nie bardzo wiem, co z tym dalej zrobić.
Pozdrawiam
Uprawnienia do folderu masz kolego skopane.
chmod 755 na folder ktory nie trybi lub kontakt z adminem. Przy okazji tez sprawdz, kto jest wlascicielem folderu i do jakiej grupy nalezy, domyslnie powinno byc user_serwera_apache:root
Dzięki, kolego Spinaker, że odpisałeś koledze.
Gdybym miał po raz n-ty napisać to samo, dostałbym piany, ani chybi ...
Ludzie! Szukajcie, zanim zapytacie!!
regards,
krzysiek
Szukał szukał i żadna odpowiedź nie pasowała. Z prawami dostępu wszystko w porządku, niestety, bo miałbym rozwiązanie jak na cacy.
ok, to wejdź do:
/home/przemkoz/domains/favor.linuxpl.com/public_html/oporow/./jscalendar/calendar-pl.js
usuń plik:
calendar-pl.js
i załaduj jeszcze raz.
krzysiek
Dziękuję.
Ostatecznie się udało. Na kilka sposobów kombinowałem i się udało. Wgrałem zmodyfikowane tłumaczenie w wersji 4.2 (Lead, Oportunity inaczej). Wiem, że jest nowsze tłumaczenie, czy są jakieś drastyczne zmiany. To jedno.
Dwa to ostatnia prośba. Którym z katalogów/plików powinno się znieść prawa zapisu (albo inaczej, którym trzeba pozostawić) Pozdro
Jak przełącze jezyk na polski nie moge dodawac pol w studio.
Hej, ściągnij nową wersje pakietu - będziesz mógł.
krzysiek
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks