Witam.
Szukam Polish Lang Pack-a do wersji 5.5. Czy Lang Pack ze wcześniejszych wersji pasuje?
pozdrawiam
vuq
Witam.
Szukam Polish Lang Pack-a do wersji 5.5. Czy Lang Pack ze wcześniejszych wersji pasuje?
pozdrawiam
vuq
Jeśli zastosujesz wcześniejszy LangPack nic się nie stanie, tylko nie wszystko będzie przetłumaczone. Nowe stringi - nie. Mam kompletne tłumaczenie do 5.5, jeszcze w wersji (późna) beta. Ale to moja autorska praca - terminologia może miejscami odbiegać od stosowanej w innych tłumaczeniach. Jesli jesteś zainteresowany, daj znać, jak Ci ją przesłać.
Pozdrowienia,
PK
Czy Twoje tłumaczenie ma coś wspólnego z tym:
http://www.sugarcrm.com/forums/showthread.php?t=57613 ?
--
pzdr
secam7
Niestety kolego nie da się zainstalować tego przez moduleloader bo pokazuje ze jest nie właściwa wersja.
Przerobiłem ten pakiet co pisze kolega wyżej - przekopałem wszystkie błędy i uzyskałem co następuje:
- instalacja CRM jest w całości PL
- niestety cały panel jest EN
- zmiana w config.php nie dała nic... wiec na siłę przekopiowałem polski lang do en_en i podziałało... jest spolszczone ale dalej nie wszystko...
dalej angielskie są moduły i tablica...
macie pomysła co dalej zmieniać ? wiem, że jeszcze czyta angielskie tłumaczenia tylko nie wiem skąd jakbym wiedział to bym je spolszczył...
Pzdr,
Ja również szukam spolszczenia do 5.5. Próbowałem podziałać na wersji dostępnej w internecie (patrz forum wyżej), ale w pliku jest troche błędów. Jeśli ktoś dysponuje wersją, która działa poprawnie i chciałby się nią podzielić to proszę o info.
Ja znalazłem coś takiego i na tym pracuję.
Trochę przerobiłem to tłumaczenie więc myślę, że będzie OK.
Witam
Jakie narzedzie mozecie polecic do translacji na polski a dzialajace z wersja 5.5.x. Probowalem Sugar Translation Suite ale chyba moja wersja nie radzi sobie z v.5.5.x.
Pozdrawiam
Last edited by sq5be; 2010-07-05 at 10:14 AM.
Słuchajcie mamy problem,właśnie zainstalowaliśmy sugar crm 5.5.4 , i nie mamy pojęcia jak zabrać się za spolszczenie. Byłoby świetnie gdyby ktoś nam pomógł z tym problemem,krok po kroku. Pozdrawiam
Hej!
Za parę dni powinenem mieć gotowy langpack polski do wersji 5.5.
Czy w ogóle wiesz jak się wgrywa dowolny pakiet językowy?
Polski pakiet językowy -- >> http://www.sugarforge.org/projects/ufplp
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks