Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem z pocztą

makabu is offline Junior Member

Default Problem z pocztą

Witam serdecznie,
    Niedawno odkryłem Sugar'a i próbuję właśnie zgłębić jego tajemniki. Zainstalowałem właśnie go na serwerze (hostowanym) no kiedy chciałem skorzystać z funckji na której mi szczególnie zależy czyli webmail - wyskakuje mi komunikat :
    "Przychodzące Email-e nie mogą działać bez biblioteki IMP c-client kompilowalnej z modułami PHP. Wcelu rozwiązania problemu skontaktuj się z administratorem."

Postąpiłem zgodnie z sugestią (AZ.pl) i tam stwierdzili że oni niczego dodatkowego nie instaują i że im przykro. Zatem moje pytanie czy jestem wstanie uzupełnić brakujące elementy we własnym zakresie, jeżeli tak to w jaki sposób, jeżeli nie to czy jest inne wyjście.
    Pozdrawiam,
    M

krzysiek is offline Sugar Community Member

Default Re: Problem z pocztą

Quote Originally Posted by makabu
    Witam serdecznie,
    Niedawno odkryłem Sugar'a i próbuję właśnie zgłębić jego tajemniki. Zainstalowałem właśnie go na serwerze (hostowanym) no kiedy chciałem skorzystać z funckji na której mi szczególnie zależy czyli webmail - wyskakuje mi komunikat :
    "Przychodzące Email-e nie mogą działać bez biblioteki IMP c-client kompilowalnej z modułami PHP. Wcelu rozwiązania problemu skontaktuj się z administratorem."

Postąpiłem zgodnie z sugestią (AZ.pl) i tam stwierdzili że oni niczego dodatkowego nie instaują i że im przykro. Zatem moje pytanie czy jestem wstanie uzupełnić brakujące elementy we własnym zakresie, jeżeli tak to w jaki sposób, jeżeli nie to czy jest inne wyjście.
    Pozdrawiam,
    M

Nie. Trzeba zadziałać na poziomie serwera.

Potrzeby Ci jest pakiet php-imap wkompilowany w php.

Bez tego - funkcje poczty beda nieaktywne.
    Jezeli szukasz dobrego serwera do testów Sugar - skontaktuj sie ze mna na pw.

pozdrawiam
    krzysiek
    Last edited by krzysiek; 2006-08-07 at 02:03 PM.

wygodad is offline Sugar Community Member

Rowniez chetnie udostepnie "serwer" do testow

--
    Pozdrawiam,
    Dawid

makabu is offline Junior Member

Dzięki z apomoc,
    Panowie / Panie z AZ.pl sę postarali i zainstalowali co trzeba. A więc polecem tą firmę

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks