Witam
Mam problem z zadaniami a mianowicoe z datą wykonania.
Wprowadzam np zadanie do wykonania, określam datę i godzinę rozpoczęcia np na 10.04.2009 8:30 a datę wykonania na 10.04.2009 12:00. O godzinie 11:30 zamykam zadanie jako wykonane.
Jeżeli wprowadzę zadanie dzień wcześniej to na liście zadań data wykonania jest napisana czarną czcionką, jeżeli jednak dodaję zadanie tego samego dnia to data ta jest już pomarańczowa. No i teraz w czym tkwi problem: Nawet jak zamknę zadanie przed upływem terminu wykonania to i tak po jakimś czasie data wykonania zmienia kolor na czerwony tak jakby to zadanie nie było wykonanie i zamknięte. Ten sam problem mam z rozmowami telefonicznymi.
W kalendarzu natomiast mam zaznaczone jako Completed - pytanie w którym miejscu trzeba zmienić tłumaczenie aby tekst był po polsku. Każde zadanie w kalendarzu opisane jest po angielsku.
Jakimi zasadami żądzą sie zadania i rozmowy tel. aby nie wyświetlały sie na czerwono. Utrudnia to w łatwy sposób odseparowanie wykonanych od tych zaległych.
Pozdrawiam i liczę na wsparcie w tym temacie ze strony doświadczonych uzytkowników.
Arek

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote

..... heh

Bookmarks