Results 1 to 7 of 7

Thread: Sprawa kosztow licencji Professional

wygodad is offline Sugar Community Member

Default Sprawa kosztow licencji Professional

Witam,
    czy ktos moze mi potwierdzic koszt y wersji Profesional. Z tego co widze na stronie https://www.sugarcrm.com/sugarshop/p...hp?productid=3 to koszt wer. Professional to $239 na rok za uzytkownika przy minimalnym zamowieniu 5 uzytkownikow co daje kwote rzedu $1195 - w granicach 3500-4000 zł

Czy ktos z Panstwa uzywa tej wersji - czy jest tego warta - prosze o opinie.

krzysiek is offline Sugar Community Member

Default Re: Sprawa kosztow licencji Professional

Quote Originally Posted by wygodad
    Witam,
    czy ktos moze mi potwierdzic koszt y wersji Profesional. Z tego co widze na stronie https://www.sugarcrm.com/sugarshop/p...hp?productid=3 to koszt wer. Professional to $239 na rok za uzytkownika przy minimalnym zamowieniu 5 uzytkownikow co daje kwote rzedu $1195 - w granicach 3500-4000 zł

Czy ktos z Panstwa uzywa tej wersji - czy jest tego warta - prosze o opinie.

Jako oficjalny przedstawiciel Sugar CRM na Polskę, mogę zaproponować próbną instalacje pełnej wersji Sugar CRM PRO - na zasadach jakie przewiduje licencja.

Prosze o kontakt drogą mailową - najlepiej poprzez wysłanie prywatnej wiadomości, lub na krzysiek@kmmgroup.pl

Pozdrawiam

krzysiek

Dziekuje za propozycje, rozumiem ze potwierdza Pan koszty jakie nalezy poniesc przy zakupie wersji Professional.

Zastanawia mnie jedna sprawa - czy witryna dostepna pod adresem kmmgroup.pl - to firmowa strona www? Jest w chwili obecnej niedostepna (pojawia sie informacja "Serwis tymczasowo niedostępny. Zapraszamy jutro. ") - jest to dla mnie niedobra oznaka, W kazdym badez razie chetnie dowiedzialbym sie wiecej o oficjalnym przedstawiscielu SugarCrm na Polske.

Pozdrawiam
    Dawid Wygoda

Dziekuje za propozycje, rozumiem ze potwierdza Pan koszty jakie nalezy poniesc przy zakupie wersji Professional.
    Tak, potwierdzam.

Zastanawia mnie jedna sprawa - czy witryna dostepna pod adresem kmmgroup.pl - to firmowa strona www? Jest w chwili obecnej niedostepna (pojawia sie informacja "Serwis tymczasowo niedostępny. Zapraszamy jutro. ") - jest to dla mnie niedobra oznaka, W kazdym badez razie chetnie dowiedzialbym sie wiecej o oficjalnym przedstawiscielu SugarCrm na Polske.

Pozdrawiam
    Dawid Wygoda
    Jak to zwykle bywa - szewc bez butów chodzi. Strona jest w trakcie przebudowy i jeszcze nieco czasu to zabierze.
    W koncu - mamy sezon urlopowy.
    Nie rozwijając tego wątku, Firma Sugar CRM przewiduje pewne możliwości w kwestii testowania aplikacji (bazpłatne - żeby nie było wątpliwości) i właśnie do tego sprowadza się moja propozycja.

Jakie informacje Pana interesują?

pozdrawiam

krzysiek

Dziekuje za odpowiedz. Co do informacji o Panstwa firmie (pozwalam sobiec ciagnac dyskusje tu na forum) na ta chwile chcialbym uzyskac podstawowe dane na temat:
    - w jaki sposob mozna sie z Panstwem skontaktowac
    - ile wdrozen SugarCrm juz Panstwo przeprowadzili i z jakim skutkiem
    Prosze sie pochwalic swoimi osoagnieciami z zakresu wdrozen SugarCrm (przy czym pytam ogolnie bez wchodzenia w szczegoly, na te przychodzi czas przy konkretnych rozmowach )

Pozdrawiam

Dziekuje za odpowiedz. Co do informacji o Panstwa firmie (pozwalam sobiec ciagnac dyskusje tu na forum) na ta chwile chcialbym uzyskac podstawowe dane na temat:
    - w jaki sposob mozna sie z Panstwem skontaktowac
    - ile wdrozen SugarCrm juz Panstwo przeprowadzili i z jakim skutkiem
    Prosze sie pochwalic swoimi osoagnieciami z zakresu wdrozen SugarCrm (przy czym pytam ogolnie bez wchodzenia w szczegoly, na te przychodzi czas przy konkretnych rozmowach )

Pozdrawiam
    Szanowny Panie!

Prosze łaskawie zauwarzyć, że dyskutujemy na forum dotyczacym aplikacji w wersji Open Source.

Nie jest to wiec w moim mniemaniu miejsce na chwalenie się swoimi osiągnięciami dot. wdrożeń.
    Co do moich osiągnięć w zakresie tej aplikacji - mogę się pochwalić własnym tłumaczeniem na j. Polski, zarówno wersji Open, jak i Pro, które w opinii Użytkowników tego forum jest co najmniej przydatne.
    Jeżeli orientuje się Pan w tematyce CRM, to zapewne Pan wie, że nie da się dobrze przygotować wersji tłumaczenia, bez praktycznej znajomości tematów związanych z tym zagadnieniem.

Co do konkretnych wdrożeń - mogę podać kontakt do firm, w których dokonałem wdrożenia - lecz nie na forum.

Co do kontaktu - na tym etapie najlepiej jest skontaktować się ze mną poprzez opcje forum 'private message', lub mail, który podałem wcześniej.

Z poważaniem
    Krzysztof Morawski

Dziekuje za informacje i pozdrawiam

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks