Results 1 to 7 of 7

Thread: detailview showing smarty code

  1. #1
    dsuvankar is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    226

    Default detailview showing smarty code

    Hi,
    I installed sugarce 6.5.7 recently. Here is my detailview corrupted and showing smarty code. Another point, this happens only in Accounts and Contacts, other modules are working fine. What might be the reason. thanks
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by dsuvankar; 2012-11-12 at 04:56 PM.

  2. #2
    jmertic's Avatar
    jmertic is offline Sugar Community Manager
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3,996

    Default Re: detailview showing smarty code

    You probably have an error in your Smarty template somewhere. Try looking in source view for a PHP error.
    John Mertic
    Sugar Community Manager

  3. #3
    dsuvankar is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    226

    Default Re: detailview showing smarty code

    But nothing logged in sugar log file and this is basic installation no customization. Not able to upload logo as well.

  4. #4
    eggsurplus's Avatar
    eggsurplus is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Minnesota
    Posts
    2,858

    Default Re: detailview showing smarty code

    [SIGPIC][/SIGPIC]

    Using CE and have 2 or more users? You need SecuritySuite - Teams

  5. #5
    dsuvankar is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    226

    Default Re: detailview showing smarty code

    Thanks for your reply. I tried to change
    'dir_mode' => 504,
    'file_mode' => 432,

    but no luck. If permission is the problem then how it works for other modules.

  6. #6
    Angel's Avatar
    Angel is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    5,205

    Default Re: detailview showing smarty code

    It is not unheard of permissions issues to affect only one module but not another.

    That being said, did you also chmod -R 755 the cache folder, as well as chown -R <apache_user>.<apache_group> cache? The config.php edits are only part of a potential solution for permissions problems.

    Also, how did you install Sugar? Did you use something other than a stack installer or the zip file provided by Sugar on their site?
    Regards,

    Angel Magaņa
    Technical Solutions Architect
    Co-Author: Implementing SugarCRM 5.x (Packt Publishing -- Sept. 2010)
    Blog: http://cheleguanaco.blogspot.com.
    Twitter: @cheleguanaco.

  7. #7
    dsuvankar is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    226

    Default Re: detailview showing smarty code

    Permission on the cache and other folders as required. Strange part is for other modules it is working only issue in contacts and accounts.
    I installed it from zip file available. I installed another copy and was downgraded to 6.5.5, now this working fine.
    Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 2012-10-26, 11:35 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 2012-06-26, 11:40 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 2011-08-23, 11:20 AM
  4. Smarty cache problems DetailView
    By RedNalie in forum Developer Help
    Replies: 1
    Last Post: 2009-11-30, 11:52 AM
  5. Smarty code in templates
    By Veetkoosz in forum Developer Help
    Replies: 6
    Last Post: 2009-09-24, 12:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •