Results 1 to 3 of 3

Thread: updating module's feature using manifest file

  1. #1
    rakeshray is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hyderabad (India)
    Posts
    344

    Default updating module's feature using manifest file

    Hi,

    sugarCRM application is having a custom module invoice. I can't edit the folders,files and code of application. I am using CE6.0.0

    Now i want to add some new fields and a new item in menu.
    How can i add new features in the module. I am trying using manifest file but i don't know how to use this technique .
    Please any body give me some idea how to proceed .

    Thanks !

  2. #2
    rafael.q.g@hotmail.com's Avatar
    rafael.q.g@hotmail.com is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Florianópolis - Brazil
    Posts
    795

    Default Re: updating module's feature using manifest file

    To add new fields you don't have to change the manifest.php file.
    You have to modify the varchar.php file, and the include the new fields on layouts (detailview, editview, listview, and so on)
    Rafael Queiroz Gonçalves, MSc.
    Advanced OMG UML Certified Professional
    Sun Certified Enterprise Architect for the Java Platform
    Sun Certified Programmer for the Java 2 Platform
    IBM Certified Advanced Application Developer - Lotus Notes and Domino
    IBM Certified Application Developer - IBM WebSphere Portlet Factory
    Master in Computer Science

  3. #3
    rakeshray is offline Sugar Community Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hyderabad (India)
    Posts
    344

    Default Re: updating module's feature using manifest file

    Quote Originally Posted by rafael.q.g@hotmail.com View Post
    To add new fields you don't have to change the manifest.php file.
    You have to modify the varchar.php file, and the include the new fields on layouts (detailview, editview, listview, and so on)
    Hi,

    problem is that i can't access the application code.
    so i have to write code in a new file and update the code in existing file in application.Because the application is on cloud.

    thanks !

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error during upgrade:The zip file is missing a manifest.php file
    By layres in forum Installation and Upgrade Help
    Replies: 3
    Last Post: 2012-02-10, 12:12 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 2009-10-05, 11:47 PM
  3. sgarcrm pro conversion zip file is missing a manifest.php file
    By ironpen1971 in forum Installation and Upgrade Help
    Replies: 1
    Last Post: 2008-10-17, 05:54 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 2008-04-20, 05:49 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 2006-01-16, 09:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •