Γειά χαρά σε όλους

Μόλις πρόσφατα ήρθα σε επαφή με το Sugar CRM αλλά και τον κόσμο του λογισμικού CRM.
Ψάχνω να βρώ κάποιον που θα με βοηθήσει στον προσανατολισμό μου πάνω στο CRM, και πιό συγκεκριμένα στο να με κατευθύνει ως προς την μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθήσω, έτσι ώστε να μπορώ να παρακολουθώ με τον καλύτερο τρόπο την πραγματικότητα.

Η πρώτη μου ερώτηση είναι η εξής:

Εχω μία εταιρία που εμπορεύετε διάφορα προϊόντα. Ας πούμε το ΠρΑ, ΠρΒ, ΠρΓ και τα λοιπά.
Ας πούμε ότι έχουμε 2 και πάνω υπαλλήλους που κάνουν επαφές με ανθρώπους για τα αντίστοιχα προϊόντα.

Ο υπάλληλος 001 (Υ001) κάνει επαφή με τον Πελάτη 001 (Π001) για το ΠρΑ. Θέλει λοιπόν να γράψει τα στοιχεία της επαφής αυτής, και να αναθέσει στον υπάλληλο 002 (Υ002) που είναι ειδικός πάνω στο ΠρΑ, το τηλέφωνο και την περαιτέρω επαφή του (Π001).

Αργότερα ο Π001 είνα ικανοποιημένος και θέλει να μάθει και για το ΠρΔ. Ετσι ο Υ002 θέλει να αναθέσει την περαιτέρω επαφή με τον Υ003 που είναι ειδικός στο ΠρΔ.

Θα ήθελα να ξέρω ποιός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να οργανώσω, κατηγοριοποιήσω και παρακαλουθώ όλες τις επαφές αυτών των ανθρώπων.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.